Tutorial: brandblusser

Ik leg je uit hoe ik een miniatuur brandblusser heb gemaakt.

Stap 1

Ik heb van apoxie sculpt (jij kan ook klei gebruiken) een cilinder gemaakt. Toen de apoxie sculpt gedroogd was heb ik de boven en onderkant met een schuurpapiertje glad geschuurd.

Stap 2

Ik rolde apoxie sculpt tot een sliertje, daarvan heb ik de slang gemaakt. De spuit heb ik ook van apoxie sculpt gemaakt. En dit heb ik er met lijm aan vast geplakt. (Als jij dit ook maakt raad ik sterke lijm aan, bij mij blijft het niet helemaal zitten)

Stap 3

Toen de apoxie sculpt helemaal droog was, heb ik hem geverfd.

Stap 4

Ik heb zelf een label gemaakt, en die uitgeprint en opgeplakt.

Deze mag jij ook gebruiken.

label brandblusser
64 downloads

Stap 5

Ik heb met donkere pastel (vooral de onderkant) er wat stoffiger uit laten zien. En om te zorgen dat de pastel er niet afgaat, heb ik de brandblusser ingespoten met vernis. Ik heb hem extra laten glimmen met glimmende vernis.

Als jij onze tutorial gebruikt vinden we het leuk als je een foto op social media deelt en @paardendiorama erin tagt.

Veel knutsel plezier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.